1 Aralık 2014 Pazartesi

Dudak Bakim Recetesi

                              

Guzel bir haftaya kucuk bir tavsiye ile baslamak istedim.:) Dudaklar, tum kadinlarin onemsedigi, yuzumuzun belirginligini ve gulumsememizin sicakligini belirler. Havalarin sogumasi ile artan dudak kuruluklari, catlama gibi nahos olaylar, malesef ki hepimizin basinda. Dogal ve bakimli dudaklara hangimiz sahip olmayi istemez ki? Bu yuzden Mervecik sizin icin kucuk bir dudak bakim recetesi arastirdi. :)


                                      

1 cay kasigi bala bir miktar seker ve 1 cay kasigi zeytin yagi ilave ederek dudaklariniza surdugunuzde, nemli ve yumusak dudaklara sahip olursunuz. Esmer sekeriniz yoksa beyaz seker de kullanabilirsiniz. Zeytinyagi dudaklariniza dolgun bir gorunum kazandiracaktir. Seker ise peeling etkisi kazandiracagi icin belki bir miktar daha fazla ekleyebilirsiniz. Karisimimiz macun kivamina geldikten sonra dudaklarimiza masaj yaparak uygulayabiliriz.
                                     
Bir diger onerim ise, hindistan cevizi yagi. Bu yagi kullanarak da dudaklarinizin puruzsuz gorunumunu kazanabilir ve parlak gorunmesini saglayabilirsiniz.

                              

Bu uygulamayi surekli hale getirmeniz size fayda saglayacaktir. Hafta da periyotlar halinde iki gun de bir uygulamaniz yeterli olacaktir.

Merve`den sevgilerle...<3




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder